Информации за транспорт

Вршиме достава низ целата земја и светот. Во моментот кога ќе ја потврдите вашата нарачка и ќе ја извршите уплатата, ќе добиете порака од нашиот тим за конфирмација на истата.

Доставата низ Република Северна Македонија се врши преку Карго.

За сите порачки надвор од земјата достапни се два начина на транспорт на нарачката:

  • Стандардна испорака – нарачката пристигнува во рок од 15-20 работни дена* (не земајќи ги во предвид деновите за подготовка на пратката)
  • Итна испорака – нарачката пристигнува во рок од 3-5 работни дена* (не земајќи ги во предвид деновите за подготовка на пратката)

СЛЕДЕЊЕ НА ПРАТКАТА

За сите пратки надвор од Републиката, без разлика на начинот на испорака, можете да ја следите нарачката online со помош на tracking number кој ќе го добиете во пораката за конфирмација на порачката.

  • Сабота, недела и сите државни празници се сметаат за неработни денови