Refine Products

Sort By:
Кабел
Кабел: 20% Волна, 76% Акрил, 4% Вискоза Кабел Лимитед: 50% Чиста рунска волна, 50% Акрил Кабел: 50гр ≈ 82 метри  Кабел Лимитед: 50гр ≈ 100 метри Големина на игли за ...
38.00 ден45.00 ден
Мохер – Т
8% Мохер, 92% Акрил 50гр ≈ 175 метри Големина на игли за плетење или хеклање: 3мм Одржување: до 40° степени Перење во машина на програма за осетливи предмети! Производство: Тетекс ...
35.00 ден
Оља
30% Волна, 70% Акрил 50гр ≈ 175 метри Големина на игли за плетење или хеклање: 3мм Одржување: до 40° степени Перење во машина на програма за осетливи предмети! Производство: Тетекс ...
40.00 ден
Менада
100% Акрил 50гр ≈ 142 метри Големина на игли за плетење или хеклање: 3мм Одржување: до 40° степени Перење во машина на програма за осетливи предмети! Производство: Тетекс Јарн Лимитед ...
30.00 ден
Јелак Премиум
20% Волна, 80% Синтетика 100гр ≈ 166 метри Големина на игли за плетење или хеклање: 3мм Одржување: до 40° степени Перење во машина на програма за осетливи предмети! Производство: Тетекс Јарн ...
55.00 ден