Политика на приватност

Политиката на приватност ги опфаќа условите во кои Eveline’s Handmade Gifts ги користи Вашите лични информации. На Вашите лични информации пристапуваме со голема сериозност и ги превземаме сите мерки за заштита на истите.

Сите лични информации предадени од Ваша страна се користат само и исклучиво за Вашата нарачка. Ние не ги предаваме ниту продаваме Вашите лични информации.