Контакт

Имате прашање?

Слободно пишете ни!

Или пак само поздравете не 🙂

Кажете ни што е она што Ви се допаѓа, или пак што можеби не Ви се допаѓа. Што е она што сметате дека недостига?

Можете да не контактирате по телефон, да ни пратите e-mail или пак да ја пополните контакт формата од Вашата десна страна.

Телефон: 070 722 009

E-mail: info@evelineshandmadegifts.com

Адреса:

Евелин Груп ДООЕЛ

Ул. Васко Карангелески бр.99

1300 Куманово, Македонија

www.evelineshandmadegifts.com

Contact Eveline's Handmade Gifts

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 7 = ?