За Нас

Нашата приказна

Eveline’s Handmade Gifts е мала online продавница креирана со една единствена цел – да Ви овозможи на брз и лесен начин да дојдете до најголем избор на волница и конци

Ова е еден ентузијастички подвиг на група љубители на плетењето и хеклањето што доаѓа како резултат на неможноста секогаш и секаде да се најде баш она што го бараме.

Која е нашата Мисија?

Да понудиме, секому и секаде, голем избор на бои и димензии на волница и конци, како и игли и сите останати аксесоари неопходни за работа

Погледнете ги сите производи

Доколку имате прашање